Hoppa direkt till innehåll

AA samarbetar gärna

AA är världens största självhjälpsrörelse för alkoholism. Sedan 1935 har AA hjälpt miljontals alkoholister att komma tillbaka till ett fungerande liv, att återfå relationer, familj, jobb och anseende. AA finns i 180 länder.

AA är inga specialister

Inom AA ägnar vi oss bara åt att dela med oss av våra erfarenheter på ett personligt plan. Vi är inga specialister eller experter och har ingen uppfattning i medicinska, psykiatriska, politiska eller sociala frågor. AA bedriver inga behandlingshem. I AA tillfrisknar vi genom att på ett individuellt plan arbeta med AA:s Tolv Steg såsom de beskrivs i Stora Boken. AA är en långsiktig lösning som bygger på frivillighet.

AA samarbetar gärna

För den enskilde medlemmen är anonymiteten viktig. Men AA som sådant vill inte vara anonymt i samhället. AA är självständigt och oberoende men samarbetar gärna med läkare, hälsovården, psykiatriker, kyrkan, utbildning, behandlingshem, polis, sociala myndigheter och kommuner.
AA är en resurs i samhället som, enligt undersökningar, förstärker resultatet av all annan behandling. Därför ligger det i allas intresse att samarbeta och ha goda relationer i Västerås.
Läs mer i menyn "AA i samhället".
Kontakta oss för mer information och diskussion om hur vi kan samarbeta. Skicka gärna ett mail till