Hoppa direkt till innehåll
hr

AA-information på företaget

På arbetsplatser kan det vara svårt att förstå en alkoholist. Periodvis arbetar han eller hon engagerat, målmedvetet och effektivt, för att en tid senare bli totalt oansvarig, okoncentrerad, stannar hemma och struntar i allt. Varför kan de inte ta sig i kragen och dricka mindre? Problemet är att det är just det de inte kan.
Vet man hur man ska hantera situationen om någon arbetskamrat verkar dricka för mycket? Vågar man över huvud taget säga något? Eller väljer man att låta bli? Större företag har i regel en policy, men trots det kan de vara svårt att förstå hur sjukdomen fungerar.

Samarbeta med AA

AA:s kommitté för Samarbete och Information samarbetar med företag, myndigheter och organisationer. Vi berättar om alkoholism och AA:s väg till en lösning. Vi möter personalavdelningar, chefsmöten, personalmöten och diskuterar hur AA kan vara en resurs, samt även när speciella problemsituationer uppstår. Vi vill samarbeta för att ge fler alkoholister chansen att hitta en varaktig nykterhet.
Kontakta oss för ett möte där vi informerar om AA och lyssnar på hur ni vill ha det. Vi som genomför detta är själva nyktra alkoholister i AA som delar med oss av våra erfarenheter, vi gör det helt frivilligt och kostnadsfritt.

Kontakta oss för att boka en information: